rolunk_cover_mainPhoto.jpg

Cégünk több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ún. non-food, napi fogyasztási cikkek kereskedelmének piacán.

Közel 1500 regisztrált kereskedő partnert látunk el országszerte termékeinkkel. Legtöbbjükkel sok éve vagyunk üzleti kapcsolatban, havi rendszerességgel személyesen is találkozunk, így naprakész visszajelzésekkel rendelkezünk a legfrissebb piaci trendek, vásárlói szokások, valamint  termékeink minőségét illetően.             

Az így felhalmozódott szakmai tapasztalatok alapján alakítottuk ki széles termékválasztékunkat, melyet folyamatosan frissítünk, hisz tudjuk, a vásárlók mindig új , és egyre jobb minőségű árucikkeket szeretnének.

Mintegy 100 hazai, európai és távol-keleti gyártónk, és beszállítónk mind elkötelezett a magas minőség, és versenyképes design tekintetében, számukra is, csakúgy mint  nekünk, fontos az "elégedett vevő", hisz mint tudjuk, ez a legjobb reklám. 

A rendkívül kiélezett, sok szereplős piaci verseny közepette szeretnénk, ha viszonteladóink minden szezonban, legyen az húsvét, ballagás, nyári vakáció , iskolakezdés vagy karácsony,  találnának nálunk valami hasznos, eredeti, trendi terméket, amit öröm megvenni és eladni. Ezért hoztuk létre az Adielt.